14 dagen bedenktijd
Snelle levering in NL en BE
Gratis verzending vanaf 50,-
Veilig & achteraf betalen

Betaalmethoden

Betaalmethoden

Alle vermelde prijzen op Dekbedcorner.nl zijn consumentenprijzen ofwel inclusief BTW. 

Dekbedcorner.nl voorziet u van de volgende betaalmethoden:

 • iDeal
 • Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Wij brengen voor het gebruik van iDeal geen extra kosten in rekening.
 • PayPal
 • PayPal is een eenvoudige en zeer snelle manier om af te rekenen, u heeft immers geen reader nodig om in te loggen. U moet uiteraard wel een PayPal account hebben aangemaakt. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. Het kost u bij ons (in tegenstelling tot veel andere webshops) niets meer als u ervoor kiest met PayPal te betalen.
  • Creditcard
  • Wereldwijd is de creditcard de meest gebruikte online betaalmethode. Wij ondersteunen Maestro, Mastercard, American Express en Visa. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug. U betaald hier uiteraard niets meer voor.
  • Bancontact
  • Bancontact is een Belgische betaalmethode, 80% van de Belgische webshops gebruiken Bancontact. Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit, waardoor er ruim 15 miljoen kaarthouders zijn. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank. U betaald voor het gebruik van Bancontact geen extra kosten.
  • KBC/CBC
  • De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Voor het gebruik van KBC/CBC brengen wij geen extra kosten in rekening. Wanneer u de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, selecteert u vervolgens de eigen bank, KBC of CBC. Klanten worden dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. U heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden. 
  • Belfius
  • Voor Belgische klanten die lid zijn van de Belfius bank. Een simpele betaalknop waarmee u snel en eenvoudig af kunt rekenen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.
  • Afterpay - (Achteraf betalen)
   AfterPay voert voor www.dekbedcorner.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

   Betaalmethoden