14 dagen bedenktijd
Snelle levering in NL en BE
Gratis verzending vanaf 50,-
Veilig & achteraf betalen

Design klamboe XL

Design klamboe XL

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Levertijd: 4 tot 8 werkdagen

€ 29,95 € 9,95
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending vanaf 50,-
 • Veilig en vertrouwd betalen!
 • Snelle levering NL en BE
 • Breed assortiment
Productbeschrijving

  Het kwik stijgt weer en de zon gaat steeds meer en langer schijnen en spreken ze nu zelf van een hittegolf. Maar met de zon komt niet alleen warmte mee. Helaas voor sommige komen ook de muggen weer naar Nederland. Vandaar dat wij vandaag de al algemeen bekende klamboe in de dagaanbieding hebben. Met deze klamboe kunt u rustige nachten tegemoet gaan. Doordat u slaapt in een klamboe kunnen de muggen niet bij u komen. Er is maar aan één kant van de klamboe een opening en als deze goed wordt afgesloten is het voor de muggen onmogelijk om u nog te prikken.


  U voorkomt zo een hoop muggenbulten en misschien wel ziektes. Muggen zijn namelijk niet de schoonste dieren en zuigen bloed van mens tot mens. Hierdoor kan het nog wel eens voorkomen dat mensen worden besmet met een ziekte van een ander mens. Door deze klamboe kunnen de muggen u snachts niet bereiken. Als u snachts aan het slapen bent, bent u vaak het kwetsbaarst voor de muggen. Dit komt doordat u rustig ligt te slapen en niks door hebt wanneer de mug naar u toe vliegt en u prikt.
  De klamboe is zeer gemakkelijk op te hangen. Doordat hij eenvoudig op te vouwen is, kunt u de klamboe ophangen en afhalen wanneer u wil. Zo kunt u de klamboe altijd overal mee naartoe nemen. Wanneer u op vakantie gaat, kunt u hem gemakkelijk meenemen. Zo bent u altijd en overal beschermt tegen muggenbeten. De klamboe is overigens van topkwaliteit waardoor hij een lange levensduur heeft.


  Specificaties:
  - Afmetingen: 60 x 250 x 1000 cm
  - Voor eenpersoonsbed

  Kenmerken:
  - Rustige nachten
  - Beschermt tegen muggen - Eenvoudige montage
  - Top merk Windhager
  - Preventief slapen
  - Geen gezoem
  - Eenvoudig mee te nemen+

Extra informatie

  Extra informatie

Product beoordelingen
  0 beoordeling(en)

  Schrijf uw eigen beoordeling